Veelgestelde vragen

De opvang waar iederéén stoer kan zijn

Welke scholen halen jullie op?

Wij halen in ieder geval kinderen op van de Poolster. De mogelijkheid bestaat ook om kinderen van andere scholen op te halen. Wil je weten welke scholen dit zijn, neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om dagen te ruilen?

Ja het is mogelijk om dagen te ruilen. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid op de dag dat je wilt ruilen. Een ruilaanvraag kan per e-mail of telefonisch.

Is het mogelijk om te ruilen op zaterdag?

Het is helaas niet mogelijk om een doordeweekse dag te ruilen met zaterdag. Wel kan een zaterdag geruild worden met een doordeweekse dag, afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag dat je wilt ruilen. Voor meer vragen over ruilen, neem dan contact met ons op.

Hoe gaan jullie te werk met uitstapjes?

Uitstapjes zullen van tevoren aangegeven worden. Bij de intake zal een formulier getekend worden dat de kinderen met alle uitstapjes mee mogen. Kinderen en ouders worden zo veel mogelijk van tevoren op de hoogte gesteld van alle uitstapjes. Er is echter ook ruimte voor spontane uitstapjes. Wanneer wij spontaan besluiten om ergens heen te gaan, worden de ouders van de op dat moment aanwezige (of verwachte) kinderen op de hoogte gesteld. Zo weten ouders altijd waar hun kinderen zijn.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Ook kan je een rondleiding aanvragen en een kijkje nemen bij onze BSO.

Contact opnemen
Veelgestelde vragen