Blog

Opvang als de klas naar huis moet

We zien het steeds vaker. Door het lerarentekort omdat ze ziek zijn of thuis in afwachting zijn van een test uitslag, worden er steeds vaker klassen noodgedwongen naar huis gestuurd. Met het huidige beleid wat wordt gevoerd op de basisscholen komt het toch regelmatig voor dat een klas of zelfs de hele school naar huis gestuurd wordt.

Bij Stoer bieden wij de mogelijkheid om op deze dagen opvang te bieden. Dit geldt alleen voor de kinderen die niet in isolatie of quarantaine zitten. Vaak hoor je pas een avond van tevoren of zelfs pas op het schoolplein dat je kind niet naar school kan. Dan moet je halsoverkop een oplossing bedenken voor die dag en eventueel dagen erna.

Bij Stoer kan je je kind inschrijven voor Corona opvang. Dit is bedoeld voor kinderen die niet naar school kunnen, maar ook niet in quarantaine hoeven. Kinderen hoeven geen (lopend) contract te hebben bij Stoer en het is zelfs niet nodig om op een school te zitten die wij ophalen (de Poolster, OBS Twiske en IKC Noordrijk).
Neem snel contact met ons op via ons mobiele nummer 06-16172672 en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wanneer jou kind opgevangen kan worden tot 14:00 uur krijgt deze ook begeleiding met schoolwerkjes of huiswerk maken.

Wanneer wij deze opvang verzorgen zal een dag Corona opvang achteraf gefactureerd worden.

Opvang als de klas naar huis moet